Rakennustyökuvake

Kokonaisvaltaista maanrakennusurakointia Jyväskylässä ja lähialueilla

Pyydä tarjous

N.Ahokas Oy tarjoaa monipuoliset maanrakennusurakoinnin palvelut. Niihin kuuluvat muun muassa maakaapeloinnit sekä pohjatöiden ja pihasaneerausten toteutus. Lisäksi suoritamme salaojaremontteja ja tarjoamme talvikunnossapitopalveluita.
 
Tällä sivulla voit tutustua tarkemmin palveluihimme, jotka toteutamme Jyväskylän seudulla ja noin 50 kilometrin säteellä kaupungista. Palvelemme asiakaskuntaamme kuuluvia yrityksiä, kaupunkeja ja isompia rakennusliikkeitä suurissa sekä pienissä projekteissa.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Monipuoliset palvelut ja ammattitaitoinen toteutus

Pohjatyöt 
  
Hoidamme kaikenlaisten rakennusten pohjatyöt ammattitaidolla. Tavoitteenamme on luoda vakaat ja kestävät perustukset, jotka takaavat rakenteiden pitkäikäisyyden ja toimivuuden. 
  
Pihasaneeraukset 
  
Teemme pihasaneerauksia, joissa keskitymme asiakkaiden tarpeiden mukaisiin palveluihin. Tarjoamme muun muassa routavauriokorjaukset, pohjaukset asfaltoinnille ja laatoituksille, pihavalaistusten uusimiset sekä niihin liittyvät maakaapeloinnit. 

Salaojaremontit 
  
Erikoisosaamistamme ovat matalaperusteisten ja kellarillisten talojen salaojaremontit. Huolehdimme tehokkaasti salaojajärjestelmien kunnostamisesta ja uusimisesta, jotta rakennukset pysyvät kuivina ja turvallisina. 

 

Talvikunnossapito 
  
Tarjoamme talvikunnossapitopalveluita yksityisteille, taloyhtiöille ja omakotitalojen asukkaille. Hoidamme lumien auraukset ja hiekoitukset, jotta liikkuminen on turvallista ja esteetöntä. Huolehdimme myös lumenajosta pihoilla ja teillä. 
  
Muut palvelut 
  
Lisäksi teemme harjauksia sekä hiekoitushiekan poistoa katualueilla ja kiinteistöjen pihoilla. 

Pyydä tarjous!

Ammattilaisen toteuttama maanrakennusurakointi kannattaa 

N.Ahokkaan maanrakentajat työskentelevät pitkän kokemuksen ja koulutuksen tuomalla osaamisella. Meillä on käytössämme ajanmukainen kalusto, jolla työt sujuvat kohteessa kuin kohteessa. 

 
Sujuvasti etenevä maanrakennusprojekti pohjautuu urakan tarkkaan suunnitteluun, resurssien hallintaan ja laadunvalvontaan projektin edetessä. Näiden tekijöiden pohjalta ammattilainen määrittelee tarvittavat työvaiheet, resurssit ja aikataulun.

 

Tutustu työnäytteisiimme etusivun kuvagalleriassa!